Citiraj:
Autor Romul
330, Redni sestak naravno, drugo ne priznajem od BMW-a
I ja sam dva puta mjenjao zadnji branik. Oba puta isto, lagano se zaustavljam u gradu na semafor i bum u guzicu. Inace ja sam totalno atipicini BMW vozac. Drzim uvijek razmak od vozila ispred i maksimalno izbjegavam nagla kocenja u voznji al nemozes protiv budala.
Prvi put zenska u nekoj fiesti kao zaplele joj se japanke pod pedalama (tipkala je po facebooku garant) a drugi put neki sivonja u BMW-u 
Srecom steta je bila minimalna oba puta, samo branik se mjenjao. U ovlastenom svaki put 1100 EUR 
|
op op, 330 to je prava stvar (osim ako je F30, jer 330i je tamo samo 2.0i pod haubom

).
Kod mene je vise od "samo branika". Ovom sto se zaletio u mene je probilo sve to bloka motora. Kiler postao palacinka a zupcanici od remenja popucali. A meni ispod branika sve zgnijecilo...
Citiraj:
Autor Wolverine
Istina, ali iskreno toliko sam naviko na ZF da mi je bas po volji. OK da je rucni bilo bi vise zajebancije i znas da ga neces slomit ako hoces malo bacat guzicu van ali iskreno vise volim otic na otvorenu zavojitu cestu i uzivat.
|
yo, steta ih je ganjat s driftanjem. Samo se unistavaju. Bolje zavojitim cestama uzivat. Malo bok izbaci, no tih par cm se brzo vrati s trzajem volana