Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.04.2021., 18:40   #54297
pci_e3x
Premium spammer
Moj komp

pci_e3x's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Romul Pregled postova
330, Redni sestak naravno, drugo ne priznajem od BMW-a

I ja sam dva puta mjenjao zadnji branik. Oba puta isto, lagano se zaustavljam u gradu na semafor i bum u guzicu. Inace ja sam totalno atipicini BMW vozac. Drzim uvijek razmak od vozila ispred i maksimalno izbjegavam nagla kocenja u voznji al nemozes protiv budala.
Prvi put zenska u nekoj fiesti kao zaplele joj se japanke pod pedalama (tipkala je po facebooku garant) a drugi put neki sivonja u BMW-u
Srecom steta je bila minimalna oba puta, samo branik se mjenjao. U ovlastenom svaki put 1100 EUR
op op, 330 to je prava stvar (osim ako je F30, jer 330i je tamo samo 2.0i pod haubom ).
Kod mene je vise od "samo branika". Ovom sto se zaletio u mene je probilo sve to bloka motora. Kiler postao palacinka a zupcanici od remenja popucali. A meni ispod branika sve zgnijecilo...

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Istina, ali iskreno toliko sam naviko na ZF da mi je bas po volji. OK da je rucni bilo bi vise zajebancije i znas da ga neces slomit ako hoces malo bacat guzicu van ali iskreno vise volim otic na otvorenu zavojitu cestu i uzivat.
yo, steta ih je ganjat s driftanjem. Samo se unistavaju. Bolje zavojitim cestama uzivat. Malo bok izbaci, no tih par cm se brzo vrati s trzajem volana
pci_e3x je offline   Reply With Quote