View Single Post
Staro 08.04.2021., 19:35   #3604
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Markos Pregled postova
https://www.techpowerup.com/gpu-spec...-9800-gx2.c208

Grafička koju nikad nisam imao prilike nabavit,tiha patnja u to vrijeme(previše para hehe)dušo sam htio prodat da ju kupim ali nažalost ništa

Ps..ako ju netko ima doma i želi prodat nek mi se javi
Uf, ovo je teska egzotika... Opcenito koliko sam primjetio (barem kod nas lokalno) jako rijetko se pojave modeli grafi sa dva čipa. Tj. u zadnjih pola godine-godinu nisam vidio niti jednu da itko igdje nudi za prodaju. A zapravo kad razmislim niti znam ikoga da je actually imao tak nekaj lokalno...

Ako se i pojavi ovakav unicorn od nekud mislim da te bude te to koštalo. I to puuuuno, čak i za neispravan "display only" model

Ali sretno u lovu, ako upecas kaj lupi nam sliku da slinimo

@Trekkie : Sad su ti na prednjoj fronti 2 ili 3 venta na mjestu gdje su bili 5.25 bay-evi, jedino u kaj se da nekaj nagurat su usb portovi, mene gledaju ko cudo sa dvd pržom i haf-xom opcenito Iako actually, danas optika nema ni smisla vise. Ja imam usb 3.0 dock za sata diskove i hrpu 500/1TB sata hadrova koji mi koriste kao storage. Da nemam retro konfi zapravo stvarno nebi imalo smisla imati ni tu dvd pržu unutra... Ovak ajde zaprzim jednom mjesecno nekaj za dos/w98 ali inace bila bi doslovno za ukras.

Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 08.04.2021. u 19:41.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote