Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.04.2021., 12:41   #54276
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Tipičan flejmerski članak u njegovom stilu. Uspoređuje dva branda koji su nekad davno imali neke dodirne točke, a danas imaju dijametralno suprotnu filozofiju.

Sad na stranu ukus... Jedni štancaju konfekciju koja pokriva zahtjeve apsolutno svakog kupca, a drugi se drže nekakve ekskluzivnosti s 2 modela i 3 paketa opreme.

BMW u EU - 2019 / 2020 - 825.000 / 673.700 prodanih komada
Alfa u EU - 2019 / 2020 - 54.300 / 35.700 prodanih komada

Nema kategorije u kojoj danas možeš spomenuti ova dva branda u istoj rečenici. Konfekcija danas plaća račune, jbg.

Ne znam s čim bih uopće danas Alfu usporedio. Svi "ekskluzivni" ogranci velikih brandova kao Genesis, Lexus, Infiniti, pa čak i DS...svi imaju širu ponudu od Alfe.
Cupra, koja kao brand postoji praktički od jučer ima širu ponudu od Alfe

Respekt Alfi, Giulia je stvarno dobar auto (dobar u smislu bacanja osmijeha na lice). Imam dvojicu frendova s Giuliama, jedan s običnom Sprint, drugi s Veloce TI. Obojica zadovoljna, sa smiješkom im mijenjaju gume i idu po servisima, ali nijedan je ne bi mijenjao za nešto drugo. Dok se ima love za financirati gušt, zašto ne.
Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
A tekstovi su mu glupi do bola. Ne sjećam se niti jednog normalnog teksta gdje nije nametao svoje mutave stavove i pokušavao nametnuti svoje istine
Slažem se, još nisam pročitao jedan njegov objektivan tekst

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 08.04.2021. u 12:52.
1v@n je offline   Reply With Quote