Pišem nastavak sage s Terrakomom da ne zaboravim u konačnici na što su sve (ne)sposobni.
Sami su napisali kako imaju rok 15 dana da odgovore na prvostupanjski prigovor. Nisu odgovorili.
Kontaktiram HAKOM, kontaktiram sjajnu gospođu koja se potrudila saslušati me i uputiti što dalje. Zanimljivo, isto to popodne 8. siječnja, odgovaraju iz Terrakoma (17 dana nakon što sam poslao službeni, prvostupanjski prigovor):
U prigovoru navodite kako ste nezadovoljni pružanom uslugom interneta. Uvidom u sustav, a sukladno Općim uvjetima poslovanja, želimo Vas obavijestiti kako je za podnošenje prigovora ne brzinu interneta potrebno napraviti mjerenje HAKOMetrom. Mjerenja smo zaprimili, te je sukladno istima kreirano odobrenje na računu za mjesec prosinac u iznosu od 26,33 kn.
Tehnička služba će u što kraćem roku napraviti detaljan pregled moguće poteškoće, a po potrebi Vas i kontaktirati. Ispričavamo se na duljem čekanju u obradi Vašeg prigovora, nikako nam nije u interesu odugovlačiti isto.
Vezano za raskid usluge, korisnik je naravno u mogućnosti u bilo kojem trenutku zatražiti raskid usluge ne navodeći razloge za isto. No, Vaš pretplatnički odnos sklopljen je dana 21. listopada 2020. godine na 24 mjeseca. Stoga bi prijevremeni raskid uzrokovao naplatu u Vašem slučaju broj preostalih mjesečnih naknada do kraja isteka ugovorne obveze, kao povoljnija opcija.
Vjerujemo kako raskid usluge neće biti potreban.
Ukoliko vam je potrebno dodatno pojašnjenje ili dodatna informacija stojimo Vam na raspolaganju.
Poučen iskustvom i njihovom nekompetencijom, nastavljam mjerenja kroz cijeli siječanj - nema poboljšanja usluge.
4. veljače šaljem žalbu na prvostupanjsku odluku - drugostupanjski prigovor u kojem prilažem mjerenja iz prvog mjeseca 8.-10. siječnja te 15.-17. siječnja kao i sliku gdje se jasno vidi da TV ne radi.
Dobivam odgovor da su za drugostupanjski prigovor mjerenja starijeg datuma ?!?! te na moje inzistiranje "koliko mjerenja moraju biti stara" dobivam odgovor ne više od dva tjedna.
Kako sam pročitao i proučio sve pravilnike, nigdje nije navedeno koliko mjerenje mora biti staro, postavljam im upit prema kojem članku, kojeg pravilnika je to definirano. Klasika za Terrakom, na mail se ne odgovara. Pozivom korisničkoj podršci, dobivam informaciju "da su oni gore tako rekli".
Nemam riječi.
Obzirom da je prošao rok za odgovor na drugostupanjski prigovor, poslao sam Zahtjev za rješavanjem spora HAKOMu te čekam rasplet.
EDIT:
zaboravio sam dodati još neke sitnice, imam ugovoren trajni nalog no svaki mjesec mi na računu uredno knjiže nekakav dug po prethodnom računu:
Način plaćanja: SEPA izravno terećenje
Datum dospjeća: 15.04.2021
Iznos računa: 79,00 kn
Dug po prethodnim računima: 0,01 kn