View Single Post
Staro 07.04.2021., 10:31   #894
Cilim
Premium
Moj komp

Cilim's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
Vjerojarno smatraju da ce si on sam to moci spojiti, nema TV uslugu pa ne dobiva STB vec samo router Huawei HG8145V5, a kako vec ima sad spojen opticki router samo ce izvuci opticki konektor iz postojeceg i ubaciti u novi router upaliti router i pricekati da se podigne.

Citiraj:
Autor Marko :) Pregled postova
Ako me sjećanje dobro služi, imam onakav zeleni kao što je gore na slici.

Ako je prema mom iskustvo kod prelaska sa Amisove optike na A1 optiku mislim da ce ti tehnicari ipak dolaziti, ovako je to teklo kod mene:

"Dosli A1 tehnicari odsarafili stari router Genexis sa zida gdje su ga zasarafili Amisovi tehnicari i na to isto mjesto na zidu ucvrstili novi router Huawei.
Opticki kabel - nit izvukli iz starog routera, tehnicar je nazvao centralu i tamo kolegi rekao evo pustam ti lasersko svjetlo i prikopcao nekakvu lasersku baterijicu-svjetiljku na prikljucak-konektor na mojem kraju opticke niti, ovaj mu je odgovorio vidim signal-svjetlo, sve OK mozes ugasiti laser, ako cu te jos trebati budem te zvao.
Ovaj tehnicar kod mene je samo onda prikljucio opticki kabel u Huawei router, ukljucili su novi Kaon STB, malo vremena je proslo da se ovaj podigne i potegne Obiteljski TV paket, nekon toga meni je preostalo da mjenjam pass za bezicno spajanje na mobitelu, na TV-u u drugoj sobi i na Tv Box-u."
Cilim je offline   Reply With Quote