07.04.2021., 10:31

| 

| 

| 

Premium 

Datum registracije: Jul 2007 

| 

Citiraj: 

Autor  Cilim

Vjerojarno smatraju da ce si on sam to moci spojiti, nema TV uslugu pa ne dobiva STB vec samo router Huawei   HG8145V5, a kako vec ima sad spojen opticki router samo ce izvuci opticki konektor iz postojeceg i ubaciti u novi router upaliti router i pricekati da se podigne.

| 

Citiraj: 

Autor  Marko :)

Ako me sjećanje dobro služi, imam onakav zeleni kao što je gore na slici. 

| 

Ako je prema mom iskustvo kod prelaska sa Amisove optike na A1 optiku mislim da ce ti tehnicari ipak dolaziti, ovako je to teklo kod mene:
  "Dosli A1 tehnicari odsarafili stari router Genexis sa zida gdje su ga zasarafili Amisovi tehnicari i na to isto mjesto na zidu ucvrstili novi router Huawei. 
Opticki kabel - nit izvukli iz starog routera, tehnicar je nazvao  centralu i tamo kolegi rekao evo pustam ti lasersko svjetlo i prikopcao  nekakvu lasersku baterijicu-svjetiljku na prikljucak-konektor na mojem kraju opticke niti, ovaj mu je  odgovorio vidim signal-svjetlo, sve OK mozes ugasiti laser, ako cu te jos  trebati budem te zvao. 
Ovaj tehnicar kod mene je samo onda prikljucio opticki kabel u Huawei  router, ukljucili su novi Kaon STB, malo vremena je proslo da se ovaj  podigne i potegne Obiteljski TV paket, nekon toga meni je preostalo da mjenjam pass za bezicno spajanje na mobitelu, na TV-u u drugoj sobi i na Tv Box-u."  

| 

| 

|