View Single Post
Staro 06.04.2021., 20:40   #26502
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Zakaj je vama nekima bitno ono kaj "se trenutno puši"?
Ako ti se iz nekog razloga film svidi, zašto se treba bojati to reći "film mi se sviđa i baš mi je dobar"? Isto tako, ako je film drek, čemu strah?

Osobno nemam problema reći da mi je jedan film dobar koji možda "popularnoj" većini nije niti se opravdavati ikome zašto je to dobro. Ok, film mi je dobar - točka. Film mi je odron - točka. A ono kad se razni seratori krenu prekenjavati sa "samo budali može ovo bit dobro", tada dobijem poriv da ubijam i da koljem

Doma na kompu imam 1TB veliku bazu filmova tzv folder "epskih filmova" (čisto za dojam koliko ih ima, najdeblji su oko 5GB uglavnom su 1.5-2GB). To su meni najdraži filmovi koji se ne brišu sa diska, čak su i backupirani i na cloud. Tu je i recimo 2001 odiseja u svemiru, ali i Postal od Uwe Bolla svaki taj film koji imam meni ima ono nešto, pa me boli qrac za ocjenu na IMDBu ili što će neki anonimni internet-forumski serator misliti o tom filmu i smijem li pred njime reći da film valja/ne valja naravno, ne mislim na ikoga ovdje decidirano, nego generaliziram.
Brko je offline   Reply With Quote