Citiraj:

Autor  zwer54

Imao sam nekad davno bridgestone potenza i bile su odlicne, ali sam taj auto prodao prije nego su se gume istrosile pa ne mogu reci za dugorocno. 

Osobno mislim da su continental i good year najbolji izbor ako novci nisu problem. 

| 

U obzir dolaze sve 4, i tu su negdje cijenom. Znači Potenza Sport, Asy 5, PremiumContact 6 i PilotSport 4.
Naginjem najviše na Potenza Sport (jer volim isprobavati nove stvari koje svi hvale, tako sam pogodio i sa CrossClimate-om, i sa Xiaomi mobovima i drugim stvarima, i to mi je gušt).
Drugi izbor mi je GY Asy 5, jer su oni u sredini između PS4 i PC6, po pitanju feedbacka (PC najbolji, PS najlošiji), i komfora (PS najbolji, PC najlošiji). 
Treći bi bio PC jer mi je feedback važniji od komfora, ali nije ni komfor potpuno nebitan.
I kao zadnje dolaze PS4 jer radim malo kilometara, neću ih brzo potrošiti, a Michelin se s vremmenom pretvara u plastiku... kako je netko rekao, Michelin gume se ne troše, samo se počnu raspadati jer više nisu gumene.
Zapravo se dvoumim između GY i Bridgestone, ali najviše iz razloga što Vulkal, na koji sam se naviko i njihov hotel za gume, nema Potenza Sport, pa njih moram negdje drugdje kupit i dovest ih, a to mi je gnjavaža...
Ako se odlučim za jednostavnost kupovine, idu GY, ako odlučim da mi se da zajebavat s gumama, onda Bridgestone.