Citiraj:
Autor Trekkie4
Ali sve to uzalud, kad se vole zakočiti, i onda sruše sistem. A da o KRRRRRčanju i ne pričam, imam flashback iz mladosti svaki put kad mi to naprave 
|
Da te malo uveselim ja sam jučer navečer isto testirao svoj "lager", nakon eliminacije po sistemu "mora čitati bar 10xcd-rw" ostao sam na Plextorovoj 40x "prži", 52x NEC-u koji je došao sa MMX-om originalno i 32x Toshibi koja voli raditi taj isti WRRRR KRRRR kod izbacivanja ladice

Svi drajvovi su raskopani, ocisceni i podmazani (to the best of my knowledge that is hehe) i čitali su sve tipove rw-a koje imam doma na lageru.
Plextor radi puno "KRR/WRR" zvukova na razne nacine, tray je ljepljen super ljepilom jer mu se desilo tko zna što u prijašnjem životu, i ima oštećenu prednju masku na jednom cosku (dobio sam info od prijašnje vlasnice da je mačka grizla ladicu tako da... go figure)

Također je najglasniji od trojke, ne puno ali ipak nijansu, predpostavljam radi svih tih trauma koje je preživio... Ima najbolji transfer rate istina, ali jednostavno su me previse smetali svi ti zvukovi, a i maskica mi je lagano trigerala OCD

Tako da od njega sam prvog odustao, dobio je status "bekap bekapa".
NEC je najmanje radio "KRR/WRR" zvukova tj. nije ih radio uopče, ali akustika je bila dosta lošija od Toshibe tako da je on postao nositelj titule "bekapa" tj. prve pratilje.
A pobjednica je postala ona tvoja "neugledna" Tošibica koju mi dao za "neka se nađe". Ima istina najmanji transfer (jer je i najsporija) ali zato i uvjerljivo najbolju akustiku sa maximumom oko 35db nakon svih testova, ispod ostatka ekipe koji idu i do 50+db. Ostao sam ugodno iznenađen jer je buka koju je generirala bila (po mom sjecanju barem) na razinu 8-10x brzinaca. I da, mjerio sam ih i koliko su glasni, smijte se slobodno

Ugrađena u kuciste skoro pa da je se ni ne cuje, savršeno. Jedina mana joj je poprilični "KRR/WRR" prilikom izvlačenja/uvlačenja ladice ali na to sam odlučio zažmiriti oko jer realno, ubacim cd, i odem igrat igru par sati. Ili u mom slucaju taj cd ostane unutra i po par dana... Tako da akustika u radu debelo pobjeđuje ispred "roktave" ladice. Još da je riješti to nekako bila bi idealna ali velim, not that big of an issue.
Nadam se da ti je sada malo lakše kada znaš da nisi bio sam u cd-rom nightmare dimenziji