Citiraj:
Autor stef
(...) Druga je Epox EP-3PTA s jedne od Trekkijevih konfi. Tu je situacija bila obrnuta. Promijenjeno je kojih 10ak kondenzatora (zahvaljujem kolegi Overclocku), ali je zato BIOS krcat opcijama.
Obje ploče su dobile zadnje dostupne verzije BIOSa, tako da bi trebale biti spremne za proceve. (...)
|
Lijepo je vidjeti da si toj 3PTA udahnuo nov "život", zvuči zabavno
Citiraj:
Autor Alien_200581
Prvo Trekkie pa sad i ti, vidim da je krenulo sve nešto u parovima... Pa mislim da je u redu da nastavimo i dalje u tom tonu 
|
Da pogodim ... sad još budeš OPET rekao da je to moja krivnja...
A evo, bavim se i ja svime i svačime... BTC pogoni su službeno dokazali svoju reputaciju, ali i činjenicu zašto su ih ljudi pobacali u otpad
U svega dva dana softverskih instalacija, uspio sam proći kroz dva pogona. Jedan je prestao čitati odmah prilikom prvog paljenja, a drugi kroz par sati rada. Naravno da si ne mogu priuštiti trošenje tih pogona takvom brzinom, pa sam danas rastavio dva komada i napravio im generalno čišćenje. Za sad rade bolje nego prije, i moram priznati da sam impresioniran dizajnom mehanike unutra. Od činjenice da su koristili zvučnu izolaciju, pa do toga da su neki zupčanici "pod kutem", poput zupčanika u mjenjačkoj kutiji na autu, kako bi se smanjila buka pretpostavljam.
Ali sve to uzalud, kad se vole zakočiti, i onda sruše sistem. A da o KRRRRRčanju i ne pričam, imam flashback iz mladosti svaki put kad mi to naprave