View Single Post
Staro 28.03.2021., 20:25   #3461
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor stef Pregled postova
Kako sam nabavio par Tualatina (jednog na forumu i jednog s eBay-a), krenuo sam lagano pripremat ploče .
Prvo Trekkie pa sad i ti, vidim da je krenulo sve nešto u parovima... Pa mislim da je u redu da nastavimo i dalje u tom tonu Znam da kod ovakvih primjeraka svi prisutni volimo starije dame, ali sigurno ste primjetili da ja volim i zalutati i na maloljetnice

Uglavnom nakon kracih pregovora prošli tjedan, stigle danas njih dvije...

8800GT je bila moja prva "konkretnija" kartica, i to ista ovakva XFX-ova Alfa Dog verzija. Do tada je bilo daj samo da igrice rade i trpaj bilo kaj unutra,
Od nje mi je ostao samo onaj "Do not disturb, IM GAMING" visuljak kao što se po hotelima vješa kad ne zelite da vam ulaze u sobu i smetaju vas, to visi na ulaznim vratima Sa njom ide jedna tuzna prica gdje sam joj kao pravi kanibal nakon nekog vremena skinuo shroud i cooler, i nabio umjesto toga gore accelero (poceli su restartovi i kreševi zbog temperaturi), da bih kao transfer stoljeca prodao taj komplet za 200 kuna frendu nedugo kasnije , ne razmisljajuci uopce da sam cooler vrijedi vise od toga a kamoli u kompletu sa tada prilicno usable karticom U to vrijeme sam bil kratak sa lovom da si odmah kupim GTX verziju, ali to me ne sprecava da to napravim sad

Mlađa sestra mi nije poznata do sada, ona je došla u kompletu sa mlađom i do sada se nismo družili jer sam u njezino vrijeme prešao u "team red".
Sa njom planiram malo intenzivnije druženje s obzirom da koliko sam ju pogledao nabrzaka, vec vidim da su ispod haube padovi prešli u stanje lagane dezintegracije/mrvljenja.

Starija sestra uredno radi, dok mlađa baca aftifakte koji smrde na VRAM. S obzirom da sam ih obje platio sa poštarinom u razini cifre koju lokalne barabe po ZG traže za jednu GT-jku koja uopče ne daje sliku i ide pod "za dijelove", ne bunim se Tako i tako im je namjena dekorativno/izložbena pa su svi završeci ove priče sretni (bar za mene, za kartice bumo vidli haha). Samo si trebam uzeti vremena i skompletirati neki overkill XP rig/test bench od onih 3770k i 850W Corsaira koji se prave grbavi i chillaju trenutno u HTPC-u
Alien_200581 je offline   Reply With Quote