Citiraj:
Autor Overclock
@Trekkie
Na jednom ti je baterija vodoravno, a na drugom okomito....jos k tome varta i sony....
OCD malfunction?
Jos k tome OC-as u zadnje vrijeme, i to na slocketu.... kaj je iduce, rat bike, trash metal? ^^
|
Haha, zanimljivo da si baš spomenuo CMOS bateriju
To je zapravo stara (originalna) baterija koja je došla iz Njemačke (zahvaljujući Stefu) na ovoj drugoj 6BTM matičnoj. I radi OK ... međutim kako sam ionako slagao sve od nule, ne bih si oprostio da sam vratio tu Sony bateriju natrag, pa sam je prije zatvaranja kućišta zamijenio novom Vartom.
I da, Varta je stavljena kako treba. Točno prema gore, tako da kvačica bude preko slova "R", i tako da slova "VA" ali i "TA" budu simetrično lijevo (i desno) od sredine
Citiraj:
Autor Alien_200581
Pa nisi primjetio da je rekao 3 Adison-a, jedan od njih je evidentni photoshop... Druga dva su tu da nam se zamažu oci. A u trecem 100 cudesa, sigurno custom DIY waterblock, spojen na radiator od fice/stojadina i modani Pevec ventilator sa povecanim brojem okretaja za uber airflow
@ Trekkie : No sad ozbiljno, jako lijepo si to slozio, nismo ni sumnjali da bude to "pic pic" 
|
Zapravo ih je 4, ali među nama sve je to Photoshop i obmanjivanje mase. Ono što stvarno radim već dulje vrijeme je overclock jezgre na 220V i hlađenjem kroz rashladni tank kojeg sam posudio iz elektrane Krško (nadam se da ne budu skužili tako skoro)