Citiraj:
Autor slavonac90
Ja već 3 dana na pauzi od ps5 općenito zbog Demon soulsa, a tek sam do drugog bossa došao, ali primljeno na znanje da dual sense podnosi udarce, taman da se okušam večeras 
|
Nije da sam neki iskusni soulsovac ali prešao sam igru na kraju vrlo lako i nije toliko teška kao npr Bloodborne ili Sekiro. Kao i općenito u From igrama, omjer snage nije ravnopravan. Farmaj. Nauči prvi level napamet, pobij sve dok ne skupiš za souls level, odi potroši i rinse repeat. U početku sve u Vitality i Magic(ako hoćeš easy mode). Nabavi na tom prvom levelu Cling Ring(više healtha u Soul form). Nakon što ubiješ Tower Knighta(drugi boss), spawnaj se na njegovom Archstoneu, okreni se i imaš ona 2 plava knighta(stealth ubiješ ih) i daju tipa 700 souls po glavi. Rinse, repeat. Ja sam ih ubio valjda hiljadu puta. Ali treba level the playing field. Fuck you From.

I nabavi Crescent Falchion što prije(lako je), damage mu se scalea sa Magic levelom.
P.S. Igra nije linearna, možeš levele prelaziti kako hoćeš ali tipa prvi Archstone ako ideš cijeli riješiti, postajati će ti brutalno težak. Zgooglaj si Demon's Souls Game Progress Route i prati od Fextralife rutu, znači samo redoslijed levela, ne cijeli walkthrough jel onda ubiješ cijelu igru.