View Single Post
Staro 22.03.2021., 05:57   #9
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Da pogodim, UDP port attack ti dolazi sa DNS adrese tvog providera? Proguglaj tu IP adresu. Meni se isto dogadja na 3 huawei rutera, svi sa Tmobile karticom, na svakog "attack" dolazi sa DNS IP-a od Tmobila, nevezano sto imam podesene druge DNS adrese. Nisam primjetio probleme zbog toga osim spama u logu.

Internet je zadnjih dan-dva u klincu, mislim da je problem na globalnoj razini. Meni je brzina na Speedtestu normalna, ali IPTV buffera sto nikad prije nije i opcenito responzivnost neta je sporija itd... Smart home stvarima treba skoro par sekundi da reagiraju itd. Jucer radim update igre na Steamu, inace su mi brzine 5-10 MB/s (Steam mi moze povuci brzinu vecu nego Speedtest), odjednom brzina 300 kB/s.
Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Tik-Bnet kombo, danas se raspao DNS, evo sad se borio s time. Quad DNS, pogasio peer dns od ISP-a i vozi Miškooooo...
Stara priča da DNS servere od naših ISP-eva treba zaobilazit.
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
1.1.1.1 me nikad nije iznevjerio.
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Jup, meni na jednoj lokaciji ostali ISP-ovi DNS-ovi i sad to promjenio. Greska u koracima :blush:
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Također, otkad sam prešao na 1.1.1.1, sve je živnulo. Na sve VPN konekcije sam ga stavio i ne osjetim usporenje.
očigledno da i ja imam te probleme sada....

ovo za napade.... da, ip adresa je od hrvatskog telekoma
a oni nemaju razloga da me napadaju
znači to je normalno.

a ovo za dns:

to je uredu tak ?

jer što god pokušam downloadati, odmah stane na početku ili par sekundi kasnije... nemreš ništa skinuti, a i opčenito internet nekak je tromoji.,

i dali je ovo normalno za router ?

Huawei B525s-65a

prije te errore nisam imao:

system log:

ovo je na početnoj stranici od routera:

Reply With Quote