View Single Post
Staro 21.03.2021., 22:45   #3351
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Edit: @Trekkie : Zaboravio ti napisati, imam samo jedan moderniji modem (nema iza nikakvih konektora samo za liniju). Ali reci mi dali sam dobro vidio ili je onaj Slot1 rig imao i modem u sebi ? Ako da i ako se sjecas da bi ti pasao taj modem drage volje ti ga izvadim Mrežnu bi još možda u nekoj konstelaciji i koristio jednog dana, ali modem def nema sanse. 99% da bum ga tak i tak izvadio i strpao u neku kutiju kad se ulovim tog riga, tako da ako hoces dam ti ih obadva prvom prilikom kad se vidimo.
Krenuo sam ti odgovarati na ovo, kad je forum "roknuo". Uglavnom, ne treba ali hvala na ponudi

I da, dobro si vidio. Onaj jedan Adison (ako si na njega mislio) ima modem, zapravo SVI ih imaju ali taj jedan o kojem pričam ima neki prastari ISA modem, kojeg sam stavio reda-radi. Drugi ima Motorolu, a treći nisam siguran ... možda čak i Rockwell!

Uglavnom, trebao bi promijeniti onog sa ISA modemom, pa sam se raspitao da li eto netko možda ima stariji tip modema, viška. Napominjem stariji tip jer nema smisla stavljati one nove, bolje onda da mu ostane taj prastari ISA koji se predstavlja kao "Generic Modem", nisam siguran čak ni o kojem je čipu riječ. Uglavnom, nešto prastaro što zahtjeva ručnu konfiguraciju IRQa i adrese, starije čak i od samog Adisona
  Reply With Quote