View Single Post
Staro 21.03.2021., 20:02   #137
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Pentel33 Pregled postova
A možda se i kupci drogiraju...
Ne znam šta jednostavno ne kažeš ljudima šta konkretno trebaš umjesto da im daješ neke šifre na papirićima?
Zapravo ga tjeraš da ide nešto kucat na PC umjesto da odma zna šta hoćeš i gdje da to traži.
Kupuj ko i svi normalni ljudi kad uđu u trgovinu jer ovdje očito nije problem u trgovcu nego u kupcu.
pogledaj oko sebe, nađi 5 stvari koje vidiš, nađi 4 stvari koje čuješ, 3 stvari koje možeš opipat, 2 koje osjetiš mirisom..

e sad kad si se vratio u realnost, u kojem to paralelnom svemiru (u našem ne može bit) je trgovcu teže pronaći nešto pod šifrom? hrpu hrpu puta sam u drugoj trgovini, točnije linksu došao sa šifrom, lik sretan e, ukuca nađe artikl i good game za sve.. ili ne daj bože telefonom zvat, odma lik kaže de mi šifru artikla, a ne da ja njemu krenem de mi "krušal ergebe na tri iljade dvjesto megaherca"

čak evo da ne preteram, na telefonu inzistiraju na šifri artikla (links sl brod), što je super kewl ustvari..
Citiraj:
Autor Pentel33 Pregled postova
aha, znači on je njima olakšao (po njegovim riječima) i oni su ljuti na njega, nadrkani i šta sve ne zato što im je doslovno nacrtao šta treba?
Pa tko to još može povjerovat?
Znači, očito je problem u pristupu kupca koji po drugi puta nailazi na takvu reakciju trgovca kojem je "olakšao".
Možda trgovcu i je lakše prodat nešto ako imaš šifru, ali onda ova priča uopće ne drži vodu.
Blate se ljudi po forumu bezveze.

šifra artikla ti je bila totalno nelogična, s ovim dijelom da možda situacija nije bila toliko crno-bijela, se mogu složit

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 21.03.2021. u 20:09.
John Creasy je offline   Reply With Quote