View Single Post
Staro 21.03.2021., 19:13   #128
deevzg
informatički suradnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2021
Citiraj:
Autor deevzg Pregled postova
ja jučer liku dodjem s papirićem i šifrom artikl frajer mi dođe a šta je to a ja mu pokazujem šifra, a on uzme i veli daa i šta sad ? šta ću ja s tim lik nadrkan do bola ja uzme papirić i odem van kad sam se okreno on meni dođite šta vas zanima, ja mrtvo hladno što prije van, izgleda da ova korona razjebava ljude..

danas opet prolazim chipotekom u areni i rekoh idem vidjet dal radi lik koji je bio nadrkan zadnji put , vidim 2 nepoznata lica i rekoh ovog puta će biti dobro i opet uđem unutra i odmah za kasom čekam lika jer zadnji puta sam im uletio dok su razgovarali pa sam možda mislio da ih je to razjebalo, međutim šouu , dođe lik za kasom kolko sam skužio nije isti, ja rekoh dobar dan možete mi pogledat artikl pod šifrom, on veli mogu , ja mu dam papirić sa šifrom a lik veli a kaj ću ja sa tim (nemreš bilivit ) a ja opet pa da mi pogledat artikl pod šifrom (prek 20 godina tamo kupujem i nikad nije bilo problema kad mu pokažeš artikl s šifrom dapaće još je prodavaču i lakše , u čem je problem kako su vam posloženi artikli odnosno kako pretražujete artikle, a one meni pa nema pravila pa.. paa.. možete mi i reć šta vas zanima , u međuvremenu lik kuca na kasi i nalazi odmah artikl kolko ja vidim sa kase , a ja velim ja sta je problem u nećem, a on meni nadrkano godspodine ljepo sam vas pito, a ja njem pa ljepo sam vam odgovorio , frajer me gleda ko bljeda krpa, i odlazi do regala i veli kolko ćete komada ja velim zasada će jedan biti dovoljan , vidim frajer podjebava s komadim a ja njemu dobacim vjerovatno je nedjelja problem frajer više nije ni došo do kase dao artikl drugom da drugi ispiše račun, ovo u životu nisam doživio kaj se ti likovi tamo drogiraju !?
deevzg je offline   Reply With Quote