View Single Post
Staro 20.03.2021., 22:33   #3336
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Zapravo u međuvremenu sam se domislio i trece opcije, i to vjerovatno hardverski najbogohulnije A to je da testiram kako ce se ponašati wrapper sa w98 i ti4200, actually sam procitao dosta dobrih stvari za takve ideje i geforce 4/5. Teoretski nemam nista protiv Voodoo3 ideje, ali me najvise smeta to kaj bi morao hititi van iz kompa ti4200, ili dati astronomsku cifru za PCI verziju V3 što je isto teški no-no.

Ali to sve kada stignem, prvo cu se uloviti MMX-a da ga skompletiram, mami me previse onaj 5.25 floppy...

I definitivno kužim vašu logiku da stroj bude iz vremena kojeg je i da se vrti na njemu prikladne stvari u prikladnoj rezi, i ta prica bi mi bila zakon da imam neki podrum od 80 kvadrata i da ga slozim u retro den u kojem bi bili kompovi i crti sa svih strana kao u starim igraonama Ali za sad nista od toga, maybe some day...

Za moj naum (pokriti sav gaming preko svih perioda sa cim manje konfi) ovekill hw je po mojoj logici najbolja opcija. Ove ideje sa SLI-em su samo završne finese za tu w98 konfu, jer taj rig je vec bio gotov sa ti4200 unutra. Ona vrti 99% stvari a dodatni V2 je fino uletio da izvrti jos ovih 1% koje su iskljucivo Glide naslovi. Iz moje perspektive smatram da su stvari koje rade u glideu a istovremeno i drugim API-evima cisti extra feature, u stilu "super je imati opciju izbora koji ces API" ali to nikako nije must. Tako da sad je samo pitanje koliko se još mogu ti extra feature-i "nabrijati" i za koju lovu, i ofc da si ja "odmeditiram" kolko mi je to napeto ili ne.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote