Citiraj:
Autor Alien_200581
Volim kad mi Chuck potvrdi da sam stavio post, danas je bas urnebes sa forumom hahaha
Hm da, citam malo po Vogonsima sad i da citiram jedan post vezano za slicno pitanje i 1024x768... "They will stutter. 12MB cards stutter as well, but 8MB cards will stutter a lot more.". Dakle upitno isplativo. Teoretski bi onda bilo bolje uzeti Voodoo 3 za taj scenarij (koji je cak malo i jeftiniji od V1 i V2... Svašta  ).
Znaci ukratko mogu ostati na 800x600 (ovak kako je jer nisam primjetio neke probleme) ili ici na Voodoo 3. Hmmm...

|
Više-manje ono što sam ti rekao, nadam se da si vidio post na prijašnjoj stranici?
Ali da, ako ciljaš na "best bang for the buck", onda ti je to svakako Voodoo3. Model 2000 ako želiš osnovno, 3000 ako želiš više, i 3500 ako želiš izvući maksimum
Fun fact, baš sam danas slušao Star Wars, Yodinu temu
Citiraj:
Autor stereotyp
Cijela poanta v2 @ sli je sto je to cool, nista vise, nista manje  . Isto tak, sav taj retro aspekt se meni osobno ne bazira na performansama, nego bas na tom nekom nostagicnom osjecaju koji ce te vratit u to doba. Meni cak pase kad vidim da konfa stuca sa nekim zahtjevnijim igrama iz tog doba, jer tak je bilo tad. Velika vecina si nismo mogli priustit uber konfu na zakucanih 60fps. Isto mi je kul vidjet mali ghosting na starijim, sporijim 4/3 lcdima..
Al opet, svako na to gleda drugacijim ocima 
|
Ima jedna stvar o kojoj se ne govori, a to je kompatibilnost... Naime, Voodoo2 je backwards kompatibilna sa igrama koje su rađene za 3dfx Voodoo (jedinicu), dok Voodoo3 ima problema sa nekima od njih i zahtjeva posebne drivere ili prilagodbe da bi radile.
Ali, u pravilu se slažem. Dođeš na isto, jedino što ti V2 nudi tu mogućnost da "šlepaš" još jednu grafičku u tandemu (Ti4200, u mojem slučaju) i imaš "Best of both worlds"
Isto tako, probao sam svojevremeno jednu opciju kombiniranja Voodoo2 i Voodoo3. Netko bi rekao suludo i nepotrebno, ali eto - i to sam prošao. Takav setup zahtjeva posebni pristup, sa aplikacijom koja omogućuje prebacivanje sa jednog Glide sustava na drugi, i samim time odabir koji Glide (odnosno koju karticu) želiš - V2 ili V3.
Iskreno, kako mi je ostala jedna Voodoo2 čak razmišljam da je stavim u onu P3B-F konfu i uparim je sa V3 3000