Citiraj:
Autor Trekkie4
A evo da se dotaknem i BTC pogona...
|
Ček našao si još 2

Koliko ih je sad

Ali neka, super, cim vise to bolje.
Citiraj:
Autor Trekkie4
Stoga, 2x 12mb = 16mb total, dok 2x 8mb = 12mb total, pa te ispadne JEDNAKO kao i jedna od 12. Velim, jedina prednost je u tome što bi eto mogao izgurati 1024x768. Pa ako ti je to bitno napravi takvu kombinaciju, u suprotnom nema smisla.
|
A da, zapravo najvise mi je primamljiva veca reza jer na 800x600 sve radi dobro i sa single karticom. Ali sad zapravo vise nis ne kuzim
Znaci oces rec da za 1024x768 moram imati 1x12MB ili 2x12MB grafe, 2x8MB ne vuku tu rezu u nijednoj konstelaciji ? Naravno da bi bilo idealno da imam dvije grafe od Creative-a ali atm ebay nudi hrpu Diamond monsterica (i 12 i 8), a Creative ima 1-2 kartice i to su sve 12Mb verzije. Mislim OK budem malo lurkao neko vrijeme ali ako mogu bocnut npr. Diamond za 400 umjesto Creative za 600 kuna to mi je vec dobra razlika za razmislit
I ovo za memu kaj velis je skroz logicno jer cim je veca rezolucija guta se vise memorije. Ali opet nekako si kontam da kako god okrenuo vecina stvari koje su izasle u periodu do kraja 2001/pocetka 2002 (tj. do XP-a) bi ipak morale raditi bar pristojno sa dvije V2 u SLI-u čak i na 1024x768.
A znaš mene, zanima me kaj da nadodam na ovu sadasnju karticu i dobijem najbolje moguce performanse

By any means necessary

Jedino mi je ofc bitno da nekaj ne zgori u postupku hehehe