View Single Post
Staro 20.03.2021., 08:16   #3321
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
OK, ne znam da li je ovo nekom ovdje napeto, pa cisto ako ima ATARI fanova neka bace oko. I 4 the record, nije moja aukcija niti od nekog poznatog, nego mi se cini kao potencijalno dobra prilika za nekoga koga zanima tak nekaj

https://www.aukcije.hr/prodaja/Racun...ST-FM/4614239/

Edit: Iz nekog razloga nemrem Trekkie-u poslati PM, sebi i drugima mogu uredno. Kada šaljem Trekkie-u dobijem 550tku i Chucka Norisa haha, svašta... Ocito je neki Voodoo curse na djelu !

No uglavnom, imam pitanje vezano za Voodoo 2 i SLI . Odusevila me ova kombinacija ti4200 + v2, pa si razmisljam vec par dana kako mozda nebi bilo loše to podebljati kolko ide. A cijene nebuju isle dolje tako da nema se sta cekat. Također nebi imao nista protiv da dobijem 1024 × 768 kao opciju s obzirom da mi je to tako i tako ciljana reza za w98 rig.

Pa sad par pitanja za ekipu koja je koristila takve kombinacije, da si minimaliziram potencijalne glavobolje i nepotrebne troškove :

a) Može li raspareno ili mora ipak biti isti vendor/model ? I ako može raspareno ima li nekih nedostataka u odnosu na "blizanke".
b) Ako može raspareno, ima li smisla ici na 12+8 kombo tj. dali se nesto sa tim dobiva po pitanju performansi ili ce kartica od 12 MB koristiti 8 MB (pa onda da gledam koju mogu dobit za najbolju cijenu)

Hvala, slodobno ubacite dodatnih komentara/nedostataka prednosti ako sam nesto bitno izostavio

Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 20.03.2021. u 10:43.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote