Citiraj:
Autor Old.machine
Inače tko misli gledati opet BvS neka onda pogleda BvS Ultimate edition (30mn duža od kino verzije, neke stvari bolje sjednu) i to remaster verziju koja je izašla danas. Ta verzija ima poboljšane boje i IMAX scene su u 1.43:1 aspect ratiu. 4K verzija izlazi 23.3.
Što se tiče Synder cuta u moru hvalospjeva jedina negativna recenzija koju sam našao je ona sa Gamespota, dali su filmu trojku (od deset) ne bi da je najveće govno. Onda pogledam njihove prijašnje recenzije i vidim da su WW 1984 i Harley Quinn ocjenili sa 9/10 tako da se najvjerovatnije radi o woke idiotima.
Sumnjam u nastavak, makli su Afflecka, Gal Gadot je rekla da će snimiti još samo treći dio WW, a i već su angažirali JJ jazavca da snima novog crnog supermena. Jel se negdi može vidjeti koliko je ljudi do sada pogledalo Synderovu verziju?
|
rentat cu ultimate edition BVS, bas da vidim. inace nisam neki fanboy, ali me Snyder cut dobro iznenadio i sad sam najhajpan.
Snyder cut me dosta podsjeca na Watchmen Ultimate Cut koliko znaci to dodatno vrijeme za ispricati pricu.
i imas pravo za nastavak, vjerujem da ce ostati ovako.