View Single Post
Staro 18.03.2021., 23:29   #26406
Psycho
Master Of Disaster
Moj komp

Psycho's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor Old.machine Pregled postova
Inače tko misli gledati opet BvS neka onda pogleda BvS Ultimate edition (30mn duža od kino verzije, neke stvari bolje sjednu) i to remaster verziju koja je izašla danas. Ta verzija ima poboljšane boje i IMAX scene su u 1.43:1 aspect ratiu. 4K verzija izlazi 23.3.

Što se tiče Synder cuta u moru hvalospjeva jedina negativna recenzija koju sam našao je ona sa Gamespota, dali su filmu trojku (od deset) ne bi da je najveće govno. Onda pogledam njihove prijašnje recenzije i vidim da su WW 1984 i Harley Quinn ocjenili sa 9/10 tako da se najvjerovatnije radi o woke idiotima.

Sumnjam u nastavak, makli su Afflecka, Gal Gadot je rekla da će snimiti još samo treći dio WW, a i već su angažirali JJ jazavca da snima novog crnog supermena. Jel se negdi može vidjeti koliko je ljudi do sada pogledalo Synderovu verziju?
rentat cu ultimate edition BVS, bas da vidim. inace nisam neki fanboy, ali me Snyder cut dobro iznenadio i sad sam najhajpan.
Snyder cut me dosta podsjeca na Watchmen Ultimate Cut koliko znaci to dodatno vrijeme za ispricati pricu.

i imas pravo za nastavak, vjerujem da ce ostati ovako.