Citiraj:
Autor Alien_200581
Zanimljivo, tko bi rekao da se taj tvoj BTC skriva na toliko mjesta u tolikim oblicima hehe. Zasad neka tvoj ostane kod tebe, koliko sam skužio kolega ima "veliko ciscenje" pa mozda bolje da prvo udomim njegovog. Ti si mi vec dao ona dva "low-speed" drajva ako se sjecas, tako da je ovo više kategorija "neka se nađe, zlu ne trebalo". Ali dobro da si rekao, ako se jednog dana odlucim za neki Creative themed rig sa onim Live!drive front panelom i slicnim ludorijama, znam tko još ima takav "tematski" cd-rom 
|
Istina, iako ponavljam - ovo više nije bio BTC. Ti pogoni su iz vremena kad je BTC počeo stavljati svoje ime na sve, dok je treća strana radila, sastavljala same uređaje. Ako pogledaš ona dva pogona, BTC & Creative budeš primjetio da su zapravo identični ... jedina razlika je u plastičnoj maskici, i etiketi koja je gore stavljena, dok je sama mehanika potpuno ista.
Zato i piše gore, "BTC", ali ispod stoji da je "Manufactured By TOP-G". Ista firma koje je onda proizvodila Sony i druge pogone, sve je to dolazilo sa iste trake. Zbog čega sam i rekao da nije pravi - "autentični" BTCi su imali one dvije tipke poput strelica, i na njima je pisalo da ih je proizveo BTC
I OK, od volje ti. Ako se predomisliš, slobodno javi. Inače, znam da ti ovo ne bi trebao govoriti (hehe) ali Creative je "proizvodio" sve - od matičnih ploča pa sve do modema. Pa ako želiš tematski Creative build budeš morao nabaviti njihovu super-rijetku Creative Board Blaster Slot-1 matičnu, kao i Modem Blaster (uz naravno 3D Blaster grafičku i Sound Blaster zvučnu)
Citiraj:
Autor Alien_200581
E ali zato ovaj 3ci Adison je po možda najviše po mom ukusu, čim vise steroida i veci overkill to bolje muahaha 
|
Hehe, lijepo je znati da imam "stamp of approval"