Je, Lister, dok ih ima. Info koji ja imam od nekih većih dobavljača je taj da ono što se nije prodalo od serije 10 se bude vrlo skoro povuklo iz skladišta i sa polica nebili se napravilo mjesta za seriju 11 koja i nije takav bang for a buck kakav je 10400F.
Procesori su kakvi jesu, nisu smeće a nikako nisu najveći i jedini problem u cijeloj priči. Nisu loši, samo je AMD bolji.
Problem je što kompanija nema neku jasnu viziju u kojem smjeru ide, a u svom tom drž-nedaj košmaru, ispada da tretiraju svoje kupce kao neke budale.
Zato sam i napisao gore 2011=2021 sa obrnutim ulogama. 2011 je AMD izgledao kao što sad izgleda Intel. U očima informiranog kupca - mlitavo i pogubljeno.
Možemo se smijati koliko hoćemo, ali vidiš i sam što se događa, koliko god bio na Intelovoj strani

do nestašice grafa složio sam sigurno 5 gaming strojeva sa 10400F i B460 pločama, a niti 1 na socketu AM4 tako da nemaju te priče veze sa samim proizvodom.
Neće lntel bankrotirati. Zalihe su ogromne, prodaju se udjeli kojih ima more, kupci postoje no... šira slika - GPU divizija je smijeh, server dio ih je Epyc Milan zabio u pod, a dojučerašnji megapartner Dell počeo masovno reklamirati AMD lineup kojeg je jedva omirisao pred godinu dana.
Tako da ako se ne trgnu uskoro, nebu dobro ni za njih, a još manje za nas, bez obzira za tabor koji se navija.