View Single Post
Staro 17.03.2021., 21:52   #3293
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Okidouk, zbuksam ih nazad u kutijicu neka tamo cekaju.

Zapravo sad kad velis, cini mi se da su i ovi "moderniji" koje imam svi 45cm... Ali nekak si brijem da mora postojati i duzi kabel. Ja sam imao p1 u full tower kucistu kao mlad momak moralo je to nekak bit spojeno... Sjecam se da sam preslagivao cd-rom svakih par mjeseci po svim slotovima iz nekog samo meni poznatog razloga. Predlozio bih lemljenje/štukanje ali to bi bila posebna vrsta mazohizma brijem
Upravo to, definitivno ima duljih ... samo ih treba pronaći U stvari, "prvi" Adison ima jednog, dovoljno dugačak da pokrije put od vrha casea do HDDa, i da se zakvači na matičnu.

Definitivno nikakvo lemljenje/štukanje ne dolazi u obzir, si lud?! Full original, kao u muzeju!

A vezano uz Adisone, imamo gotovu i drugu mašinu. Zapravo treću, ako ih gledamo po redu. Nadam se da sutra bude bila gotova i prva (ovisi o @Stef-u, fale mi gumene nogice), pa mi onda ostaje samo taj jedan, kojem fali ATA kabel ali i ono izbjeljivanje plastike koje opet ovisi o @Stef-u, ali to budemo naknadno riješili Stavim slike kad mi se mob napuni, crkla mi je baterija od svog tog dokumentiranja!
  Reply With Quote