View Single Post
Staro 17.03.2021., 16:26   #8418
mlajo
Registered User

mlajo's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor dakky Pregled postova
Meni sve šifre u jednom txt fajlu nasred desktopa, nije dobar security practice, ali je funkcionalno s obzirom da samo ja koristim PC. I lijepo se držim onoga, svaki site svoj password (i to k0mP1iCir@N), za sad nije nikakvog problema bilo. Problem je jedino kod promjene moba prepisivati s ekrana passworde o 15-20 slova, brojeva i znakova. Je, single point of failure, ali nije da čuvam atomske satove.

Nego, jedno on-topic pitanje. Na Poco F2 sam napravio OTA update što je nudio na Android 11 i sve je prošlo glatko i sve radi kao i prije. Nije trebalo ništa reinstaliravati ili formatirati. Vrlo zadovoljan. Osim jedne stvari koja me nervirala i prije updejta - mob kad duže vrijeme stoji, npr. dok spavam, kad se probudim, kad unlockam, ne pojavi se menu odmah nego kao da Poco Launcher isto ode spavati i treba mu nekih 4-5 sekundi da se pokrene. Mrvicu iritantno, dakle otključa se ekran i samo pozadina na ekranu, nema ikona par sekundi.

Ima kakvo rješenje za to?

Imam Poco F2 i nudi mi se upgrade na

Global ROM MIUI 12.2.4.0., Android 11

jel to taj kojeg si ti instalirao jer čitam na stranim portalima GSM Arena da ima velikih problema sa tom nadogradnjom iako se mob nakon toga tvornički resetira ali problemi ostaju .
Zato još nisam ni preuzeo nadogradnju .
Kako je kod tebe .