View Single Post
Staro 14.03.2021., 18:56   #3247
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ma zemi obadva pa imaš rezervu, sad kad si ocistio hoard imas mjesta haha
Tak i tak od svih prisutnih ti jedini preferiras BTC za pogone, ostali ili ubacuju kaj god dela ili eventualno neke marke tipa Creative, Plextor i kaj ja znam, ali ti si jedini koji ima sweet spot na BTC

Btw bio sam danas na B-Site-u pa sam slikao detaljnije onaj bijeli produžnjak, evo pa uzivajte. Radi se on nekakvom Exflex brandu kaj god to nekome znacilo možda

Također, Borg-Zalman rig je konacno gotov, instalirao sam kombo drajvera koji mi je Trekkie preporucio i stvarno sve dela savršeno. Evo malo slikica, vecina su glide i non-glide usporedbe.

Neke igre imaju nespretno riješeno swapanje kartica ali to je tako bilo u ta vremena, ništa prestrašno. I Blood2 ima neki bizarni bug da mu nestaju izbornici i vidi se samo crni ekran kad se vrti preko d3d-a, iako engine radi odlicno. Tako da ako znate razmjestaj u izborniku bez problema se može igrati gejm... Svašta No osim tih bizarnih iznimki, večina stvari radi slično ili isto sa povremeno nijansama u bojama. Uglavnom je Glide ako je podrzan nešto više ugoniji oku ako ga igre podržavaju. Međutim ofc TI4200 potegne puno vecu rezu i bolje detalje jer je ipak puno puno jaca grafa od Voodoo2 i overkill za igre za w98.

Kako bilo da bilo stvar dela sasvim dobro, ja pre-zadovoljan sa idejom i "dual gpu" setapom
Alien_200581 je offline   Reply With Quote