Haha, zanimljivo ovo što kazes, od zenine frendice sa posla sin je opsjednut kabelima i strujom opcenito. Mali ima doma kolekciju produznih, bozicnih lampica i slicnog i stalno nekaj s tim spaja prespaja ustekava itd. Kada sam cuo da voli prckati po zicama donirao sam mu jedan 120mm kojem sa odrezao konektore jer su mi trebali za neki vrag, bio je presretan i odma ga je ukomponirao u neki svoj device. A najveci highlight mu je bio prosle godine kada je na neku foru dobio poziv u tvornicu kabela di se rade raznorazni tipovi produznjaka i slicnog, poslje sta sam cuo od zene cak je i meni zvucalo zanimljivo za pogledati. Naravno da je zena odmah rekla frendici neka dopelja malog za vikend na trešnjevku pa nek se ja i on igramo svaki sa svojim žicama a njih dve da idu na kavu
A i ova moja 4godisnja carica je pocela pokazivati interes, vec mi je ukrala jednu tipkovnicu za svoj "kompjuter" pred pola godine. Stavi si neku kutiju ispred kao improvizirani monitor i onda lupa po tipkovnici i trabunja da je na poslu i da mora raditi na kompjuteru

Ali taj joj je vec postao preslab, jucer sam morao naruciti Hello Kitty "laptop"... Kaj sve nebuju izmislili.
Klinci su zakon