View Single Post
Staro 13.03.2021., 22:06   #3233
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Zvuči poznato... Nisam sudjelovao u tim raspravama (uvijek sam vjerovao da je Deschutes bolji, zato što je noviji i brži), ali se sjećam jednog telefonskog razgovora sa Adison servisom, kad sam ih nazvao - sad uopće više ni neznam zašto, da pitam "može li isti ventilator, namijenjen za Klamath jezgru hladiti i Deschutes"?

U stvari, cijela priča ne drži vodu jer su hladnjaci ionako integrirani na tim Slot 1 procesorima, ali to me nije spriječilo da ih nazovem i idem gnjaviti... Imao sam negdje desetak, 11 godina
Ček sam malo, kaj si ti u doba Deschutesa imao 11 godina? Svaka čast da te to zanimalo u tako ranoj dobi
Ja sam dobil dojam da si ti stariji tj da si tad već bio fakultetlija ili u najmanju ruku kraj srednje na kraju ja ispo matora konjusina
Osobno sa 11 godina nisam znao kako komp izgleda a kamoli razliku između procesora čul sam za neke tamo tri-osam i četri-osam-šestice ali kaj su ti brojevi značili, pojima nisam imao

Tako da, svaka čast na liku i dijelu baš volim gledati te stvari iz prošlosti koju nisam (srećom) kupovao
Brko je offline   Reply With Quote