laptop toshiba c870-1hr, 4gb rama, 240gb ssd, nadograđen na zadnji windows update preko lan kabla jutros, jer jedino se tako mogu spojit na net
wifi modul oznake realtek rtl8723ae wireless lan 802.11n pci-e nic <-iz device managera
a
kad pretražuje wifi nevidi sadašnju ruterovu mrežu ni na 2.4ghz ni 5ghz ali pronalazi sve od komšija wifije u kojoj se god frekvenciji emitiraju znači nevidi samo od novog rutera wifi
jedina razlika je novi ruter i operater prijašnji je bio swisscom sad je sunrise
sunrise ruter
znači sve postavke koje su bile u ruteru su automatske i nakon promjene wifi imena u wifi_2.4ghz i wifi_5ghz i skraćivanja šifre na nešto lakopamtljivo opet isto
dok svi drugi uređaji iphone 10, 11 pro max, 12 pro max, nitendo switch, ps5, samsung tv, hp elitebook sa win10, imac, čak i stari hp laptop sa win 7 vidi ovaj wifi na 2.4ghz, samo jedino toshiba nijednu
silio sam da potraži novi driver za wifi, win10 kaže da nema, probo sam resetirat postavke od wifija opet isto, neče da vidi
znači jedini uređaj u stanu koji nevidi wifije je samo ta toshiba
eto molim za koji savjet, zadnja opcija mi je format c tako da bi to htio izbjeći