Citiraj:
Autor Alien_200581
@Trekkie: Znam znam, haha ti rjesavas svoju kolekciju a ne upotpunjavas  Ali ipak nekaj ostavi, 9/10 stvari koje sa pohitao i podjelio mi je poslje bilo krivo ko pesu u nekom trenutku  Tu naravno mislim na podjelio/hitio bezveze, kaj podjelim ekipi pa se vesele i koriste, za to mi nije bed. Btw kad smo kod Voodoo-a, jesi ti kaj poduzeo vezano za onu ideju 8+12MB kombinacija o kojima si pricao bio u nekom trenutku. Kako je to proslo ?
|
Ma budi ti bez brige, ostavio sam si ja dosta toga... 386-ica, 486-ica, 586-ica, jedan Pentium MMX 233, nekoliko Pentiuma II (350, Adisoni), jedan Pentium III (550, Slot 1), Pentium 4 (S478), još jedan Pentium 4 (S775) i naravno konfu iz profila, RetroMaster 2500 (Athlon 1800+, Voodoo2 SLI)
Ovo za Voodoo2 nisam siguran da razumijem... Ja sam ti mislim pričao o tome kao mogućnosti, da se to može napraviti. Ali nisam planirao takvu opciju, jer (iskreno) nemam razloga

Još sam uvijek ponosni vlasnik 2x CT6670 (Creative 3D Blaster Voodoo2, 12MB) i to sa super-rijetkim, full originalnim SLI mostićem. A uz to još imam i dvije Diamond Monster 3DII (također 12mb svaka), koje budu krasile dvije Adison mašine. Netko bi možda rekao "šteta rasparivati kartice, bilo bi ih bolje staviti zajedno, u SLI" ali kako već imam SLI, ne vidim smisla. A imam i još jednu, "rezervnu" CT6670 3D Blaster, također sa 12mb koju sam si ostavio "za svaki slučaj"
Eh da, imam i jednu Voodoo3 3000 AGP (u onoj Pentium III, 550Mhz konfi) ali i Voodoo1 (u Pentiumu 233 MMX)