Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.03.2021., 20:17   #53943
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Samo za primjer (za neki Megane) > https://www.erisin.com/products/eris...-navi-cd-bt-sd
ovaj ima i za pimp - anje via OBD

Ali da tu ima posla sve provući, pospajati ... ima,
ukoliko oznake nisu na čajniz onda je lako.
Taj je za megane 2, ovaj je za moj recimo. Privukla me cijena od "oko 100€" jer nisam uspio naći ništa ispod 300-ak €. Treba mi i HU i display jer nemam navigaciju, modeli s navigacijom već imaju ekran i potrebne tipke za kontrolu pa je za njih dovoljno samo gornji dio zamijeniti.

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Nema kod ovih kineza velike mudrosti. Vecinom sve radi preko ovog velikog konektora, a ovi ostali kablovi su ako eventualno imate custom zvucni sustav, pa zica za eksterni mikrofon, za kameru i slicno. Uglavno nista komplicirano i sve plug´n play. Kod nekih modela (recimo kod BMW-a) audio mora ici preko tvornickog AUX ulaza, ali i to je samo stvar navike.
Ako slusas radio, vecina ih ima ocajan tuner, pa pripazi na to kod kupovine.
Vjerojatno si u pravu, pogotovo zato što se radi baš o custom fit modelima. Ako je napravljen za određen model auta valjda su i konektori prilagođeni.

A radio, kome treba uz 4G internet Ionako mi je uvijek očajan prijem na svakom autu i svakoj stanici. Valjda nemam sreće. I kompresija, uf....
SPLiFF je offline   Reply With Quote