Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.03.2021., 13:37   #53913
Psycho
Master Of Disaster
Moj komp

Psycho's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
a dada gledao sam kodiaka, ajme kakva moć.

valjda bez 20k eura nemoš uzet prostraniji jači auto obiteljski.
Nema nego dizat kredit kao svaki pravi rvat.
ja sam bio mazdu 6 karavan uvezao iz Njemacke prije 3 i pol godine za 15k EUR(do rege).
100k km, sluzbeni servis odradjen 2 mjeseca prije nego sam je uzeo, "utegnuta" sa ful opremom osim koze - znaci mrtvi kut, zakretanje farova i sl.
u istom sam košu bio kao i ti. samo sam trazio par mjeseci takav auto i uvezao preko firme Premium Services iz ZG koja nazalost vise ne radi.

da sam sam isao sredjivati uvoz mogao sam jos ustediti ali nisam se htio jebavati sa svime.

Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
Lp svima.

Tražim automobil, karavan po mogućnosti, 2.0 barem, 140+ ks. Dosta mi je bilo mučenja na 75-100ks sa 5 mudana po 100kg i klima ne ide s mjesta.

Autom putujem na posao 2x tjedno cca, nekih 100km. Ide nas najčešće bar 4x u autu, svi + 100kg.
Bio bi kod mene 7-10 god.

Cifra, 15k eura, max.
Preferirao bi domaće, ali ide i uvoz da imam sigurnog čovjeka.

bazirao sam se na njemačke modele: audi u prvom redu, passat, onda škoda i leon. Onda sve ostalo.

Volio bi da ima barem led ili xenon, nešto opremice.

Pratim njuškalo, našao sam sve i svašta,ali ništa ono da bi otišao odmah po njega.

Ne tražim da mi nađete auto, tražim konstruktivnu raspravu da kupujete sad auto do 15 keka što bi pratili i gledali. Stari mi kaže gledaj Euro 6 i da ima malo km. reko dobro ćaća, daj mi još 10k eura onda

Ugl. eto ako ima tko kakav savjet sugestiju link na kakav oglas zahavalan sam jako.

LP i hvala
potpuno isto razmisljanje kad sam ja trazio auto i dosao do mazde. sad iduci auto ide Octavia RS karavan ili obican karavan sa 4x4 2021.god, ali za dvije godine heh kad taman bude imala km za polovnjacu neku dobru uzeti