Je, u pravu si, sve ovo je moja iluzija, a pogotovo kad pogledamo kak je cijela rasprava počela. Nema tog argumenta, linka i izvora koji bude tebe uvjeril da nVidia radi nešto što ti ne paše, kad već toliko velikodušno daje besplatne FPS-ove u igrama.
I super mi je kak su uvijek naglasniji zagovornici nVidijinih PR budalaština, baš oni koji nemaju zadnju generaciju hardvera i koji uopće ne igraju igre, već lutaju forumom, čekaju kad ja nešto velim kontra generalnog mišljenja, pa onda brže-bolje rastavljaju postove i vade samo dio koji im paše. Tebi je recimo pasal dio o cijeni procesora, mada to uopće nije bilo u kontekstu, a kasnije smo evo vidimo došli do RT
+ DLSS hvalospjeva, moje neupućenosti, tvoje brige za nVidijinu dobrobit, obrnute psihologije i tako dalje. Potpuno si u pravu i sve kaj veliš 100% stoji. Isprike svima na žešćem off-topicu zadnjih nekoliko stranica. Priznajem poraz, a posebice, ako moj poraz u ovakvim raspravama nekome s druge strane monitora omogućuje osmijeh od uha do uha.
Najgore je kad budala poput mene remeti mir u Intel, AMD i nVidia temama.