View Single Post
Staro 07.03.2021., 22:31   #598
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
E, ali nVidia je direktno u svojem nedavnom financijskom izvjeću imala stavku od skoro 400 milijuna dolara isključivo od zarade kriptovaluta, dok informacije o njihovoj prodaji izravno rudnicima uvijek možeš provjeriti sam za sebe, jer pun je JubiTo kojekakvih čang-šlang DIY radionica koje imaju sve kaj im treba, dok stižu GPU jezgre, oni si ostalo pripreme. Tak da je taj dio priče itekak provjeren i potvrđen, a osim toga nVidia sad priprema dedicirane mining jezgre, dok ovo za konzole nisam uspjel provjeriti ni pod razno, jer svi portali su za izvor koristili jedni druge, pa na kraju dođeš do istog izvora za sve, a taj je vjerodostojan ko Kerum pred kamerama. Uglavnom, ne držim se ja 50$ poskupljenja niti mi to kaj preCtavlja, samo komentiram skupa s vama, kak si slažete priču, jer eto Lisa Su je nešto kao obećala, a onda nije održala to obećanje - diretkno vama tu na forumu u državi Hrvatskoj. Dakle, AMD ni Intel nisu tu za tebe i mene, jer eto - jebe im se, a mi onda kupimo kaj nas volja.
The Exiled je online   Reply With Quote