View Single Post
Staro 07.03.2021., 22:24   #597
picajzla0707
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
E, a i taj podatak o 80% kapaciteta za konzole je isto bilo u članku koji je sam sebi izvor, a čita ga pet ljudi s neta općenito. Dakle, AMD sa svega nekoliko tisuća 7nm Zen 2 wafera može opskrbiti kompletnu PS5 potražnju.

I to rade, a zajeb je kaj Lisa Su primarno želi da se enterprise + OEM tržište namiri, dok su naši Ryzeni zadnja rupa na svirali. I onda se rađe štanca EPYC, a ne 5600X.

Super je kak misliš da je to govnarski, jer eto - tebe pripada R5 5600 za 1.500 kn, pa smeće AMD kaj ima višemilijunske ugovore i koriste COVID-19 kao izgovor ili kaj već.
a gle, tu priču su prenijeli svi tech mediji, amd nije ništa demantirao
isto kak se priča da nevidija dila čipove direktno majnerima, iako nitko nije vidio farmu u kojoj nisu msi, asus, zotac ili neke treće grafe, a bogme je i upitno koji majneri mogu sami složit gotovu grafu samo od čipa, pa se ta priča ponavlja kao fakt

na koncu konaca, držao se ti kao pijan plota o 50usd poskupljenja, činjenica je da 6 i 8 core koštaju najmanje 100usd više nego je koštala prošla serija 6 i 8 procesora i to je direktno odluka amd-a

za mene to jest govnarski i hebe se mene za babu su i njezine kombinacije kak će više zaradit, isto kao što mi se hebe za intelova opravdanja zašt će raketa + matične bit 20-30% skuplja od prošle generacije, jer je i to jednako govnarsko korištenje situacije da se opravda grabež
picajzla0707 je offline   Reply With Quote