07.03.2021., 21:05
|
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
Autor The Exiled
Ej, sve to smo već prokomentirali kad su procesori stizali na tržište, tak da ne znam kaj bi sad trebali. Cijena je takva kakva je, a ni jedna od tih firmi nije tu da nama daje besplatne stvari. Moj "nećemo se lagati" komentar je u onom postu u kontekstu RT + DLSS teme i rudarenja kriptovaluta čija je namjena sad primarna, dok se tu pjevaju borbene o besplatnim sličicama u sekundi koje se dobe kad se uključi nVidijina magija. I opet, godinama je bilo sasvim normalno dati 350$ ili 400$ za Intelov 4C/8T haj-end, jer eto igre su bitne, samo igre, igre, igramo se dok igramo igre, a onda smeće AMD ne da nešto besplatno ili je cijena u koso u odnosu na očekivanja i ti mater kak si samo mogu to dopustiti, Interneti u plamenu, traže se ostavke, lagali su nas cijelo ovo vrijeme, Isuse dragi Bože, kako da sad igramo igre, dok se igramo igre, igre, igre, igreeee, ne AMD nije pošten, kakva je to firma koja misli zaraditi nofce, a nama igre trpe sada radi toga. IIIIIIGGGGREEEEE.  
|
ti si malkoc preveć nervozan, mensčini
dio tvojeg 'neć'mo se lagat' komentara je bio i dio o cijenama na koji sam se osvrnuo
sve što kažem je da realno gledajuć nije 50usd gore, nego 100usd od strane amd-a, nema potrebe za dramom 
|
|
|