Pa do sada su dokazali da ne mogu parirati Nvidia-i i intelu. Ok što se tiče procesora dostigli su i prestigli intel, no opet su sami sebe pokopali, morali su podići cijene zbog nestašice pa je opet intel zasjeo na tron dostupnosti i pristupačnosti.

Pitanje je samo do kada.
Što se tiče radeona, opet su dokazali da ne mogu bolje od nvidie, nažalost, koliko god netko htio da je obrnuto. Mislim da tu nije nikakav marketing, DLSS jednostavno radi. Da, podržava ga tridesetak naslova zbog toga jer Nvidia zahtjeva neke svoje uvjete, daju ti tehnologiju ali su njihova pravila igre.
Ne sjećam se kada je radeon bio feature rich, u prošlosti možda jesu pobjeđivali što se tiče omjer uloženog i dobivenog, ali trenutno i nvidiine slabije rtx kartice izgledaju dobro pored bilo kojeg radeona zbog DLSS-a. Ruku na srce uglavnom se igraju esports naslovi, a ekipa koja i piči SP eye candy naslove ionako kupuje najskuplje modele i ide na intel/nvidia kombinaciju.
Eto kolega je gore napisao, njemu je bitan emulator i stoga ide na nvidiu, meni je bitan COD koji ima dlss podršku i zbog toga idem na nvidiu, amd jednostavno nema što ponuditi. Pogotovo ako se dogodi implementacija u UE kako kaže. Može amd fideliti fx napraviti da bude multiplatform, ali to je po meni onda dosta bitnije console playerima koji će onda možda ganjati viši framerate u svim igrama ne samo u esports naslovima i starijim naslovima.