Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.03.2021., 23:05   #53871
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Pozz ekipi, ako sam promašio temu recite gdje da se prebacim. Megane 2 face lift je u pitanju, oslabila su mi kratka svjetla, jako, i našao sam da su mi otišli projektori u farovima. Projektori su čitavi ali je otišao onaj aluminiski reflektirajući premaz u onim čašicama gdje ide sijalica. Da li tko zna kojim procesom i kako se to da ponovo premazati, prebojati ili šta god da se tu radlio u originalu. Našao sam lika na YT, Rusa nekog i majstor mu je to napravio za 1000 rubalja (85kn), pa kontam da je to nešto što bi i kod nas netko mogao napraviti kada bi znao šta da tražim. Farovi su mi 560kn najeftiniji neki, Valeo 1100kn a trebam 2kom. Našao sam ko Kineza projektore za 50€ al ako može bez čekanja dostave i vjerovatnog plaćanja carine, da se kod nas da se to sredi još bolje. Ako tko ima kakvu info bio bi zahvalan.
Tu nema lijeka. Bilo kakva egzibija ce te izaci skuplje od kupovine novih TYC, Depo ili slicnih farova, a opet ce ti ostati pozutjelo kuciste fara.
Kupi par novih TYC, Depo ili slicnih farova, ubaci unutra kulturne sijalice i vozi.
Ja sam 2018. na svom meganu iz 2008. zjenio farove iz istih razloga i preporodio se.