Muči me prošlost ovih zadnjih nekoliko dana, pa idem kroz stare slike, i gledam ljude i razne događaje od prije 16, 17 godina.
A kako se neke od slika zanimljive, a i prikladne za ovu temu, odlučio sam ih zakvačiti ovdje na forum. Stoga ... uživajte!
Sastavljanje mojih prvih konfi (od nule)
Slide Projektor, imam ga i dan-danas, te povremeno koristim
Sve ove fotografije koje gledate napravljene su na... (imam ga i dan-danas, stoji mi u ormaru kao uspomena na jednu osobu)
Sharp linija koja je eto nekim čudom preživjela do danas ... iako je više ne koristim i zamijenjena je Pioneer komponent HiFi sistemom
Adison. Kojeg ste već vidjeli, a i budete ga se nagledali kroz sljedećih mjesec dana
Jedna od rijetkih fotki na kojima se vidi stražnja strana Adison konfe
Stavio sam sliku ove mašine ovdje u temu prije par dana... Ali ovako izgleda naprijed
CoolerMaster AeroGate se mogao podesiti u plavoj konfiguraciji...
... crvenoj
... ali i zelenoj
Asus P4T matična, iz konfe iznad:
Epson Stylus Color 580
Koristio se naravno VHS...
A onda se prešlo na HiFi Stereo
Samo mali nered iza stola
SUPER Woofer!
Koristio se Sony Ericsson T630
A kako mobiteli nisu svirali glazbu, obavezan dodatak je bio i MP3 player

Kad malo bolje razmislim, mislim da jednog još imam kod sebe...
Moj prvi, "pravi" bežični miš. Model kojeg sam imao prije je koristio IC vezu, i to je radilo više problema nego koristi... (slika ispod)
Tehnički gledano, prvi bežični miš, kupljen 2001. godine.
Moj PRVI DVD-RW pogon ... kao i većina hardvera onog vremena, napravio ga je BTC
free photo host
Moj DRUGI DVD-RW pogon (BTC je eksplodirao ... duga, ali istinita priča)
A kao što već i ptice na grani znaju, nedavno sam tražio BTC CD-ROM pogon(e), čak nudio i besplatnu Voodoo2 u zamjenu za isti. Ali, da li sam rekao da sam imao jednog i bio dovoljno glup da ga bacim?
Zapravo, ne jednog ... već OBA modela! Ali zanimljivo je i to da ovaj Matrox VGA adapter kabel za G450 DualHead imam i dan-danas, a ovo dolje "MLN" napajanje danas napaja Adison konfu, za koju sam i tražio navedene BTCove.
A kad je printerima i skenerima odzvonilo, jednog se dana prešlo na "All-In-One" aparate (koje koristim i danas)
Kupio sam polovni HDD sa garancijom od 10-ak dana ... crknuo je par dana nakon! Ali sam barem po prvi put imao prilije jednog rastaviti i vidjeti kako to izgleda unutra:
Dosta vremena kasnije, došli smo i do S775 ere. A ovo je bio Thermaltake BlueOrb FX, cooler za kojeg sam mislio da bude hladio jednako onako kako i izgleda (cool), ali je jako razočarao po performansama. Ipak, bio je jedinstven po dizajnu sve dok motor ventilatora nije crknuo, a plastika se zapalila i rastopila. Matična je naravno spasila stvar i ugasila komp prije nego što je došlo do trajne štete, ali sam Orb je bio gotov.