Citiraj:
Autor Pupo
Naravno da gledaju, sve ti to troši kreditnu sposobnost. I prema tome, odnosno ovisno o plaći moraš to eventualno zatvoriti.
|
Rate na tekućem, to da.
Diners nema veze s tvojim tekućim, niti ga gledaju, niti znaju što imaš. Diners ti dolazi doma kao račun, plaćaš ga kao režije npr.
Ali da, ja sam prebaciovao banku prije 2 tjedna. Na starom računu, da bi mogao otvoriti kredit u novoj banci, moraš imati minuse na 0, tj. ne smiješ imati ni odobreni ni neodobreni minus. Znači, moraš biti na 0 ili u plusu.
Citiraj:
Autor PR3DA70R
Damn, treba takve pare stvorit odmah u šutu. Shiet. To se nekako ne može iskombati dok se diže kredit da se izdvoji dio za predujam il tako nešto?
Tek sam u fazi potražnje. :/
Jel zna tko ako gledaju diners i slično? Ako imaš kakve rate koje još otplaćuješ.
|
Ja sam isto šparao mjesecima prije toga. Ujedno sam morao još dati i 4000kn za garažu dodatno, moraš imati za javnog bilježnika oko 5 000 - 10 000kn, i ako ne kupuješ novogradnju, moraš još imati i za porez na nekretninu 3% od vrijednosti nekretnine. Tako da, uglavnom, da išta kupiš kod nas moraš imati bar 5-10k EUR u kešu da bi uopće mogao do nekretnine, a tek onda dolazi kredit.
Što se tiče Dinersa, ne pitaju za to. Pitaju za minus odobreni i neodobreni, leasing, nekakve troškove nenadane itd.