Citiraj:
Autor Vuco
Nadam se da danas izlaze od tamo manje zadrti i "ispaljeni" (sa ugašenom željom za životom i živcima) strojari nego prije, kojima je bilo samo važno da je jedini u pravu i da se sa svima svade. Takvih mi je dosta u životu...
|
mozes pricat kaj hoces, svaka cast svetlim izuzecima, ali stanje je katastrofalno (FSB/FER/RGN/PBF), nisu sami studenti sve krivi nego i sustav koji od njih radi debile...
nemres mi doc s faksa s dobrim prosjekom radit i onda ne znat osnove osnova i ne snalazit se s Krautom ili IPom...
radim u jako sirokom spektru strojarske branse i stalno suradujem s industrijom te samim faksom i dolaze mi studenti na zavrsne radove...
prije pola godine smo zaposlili strojara s prosjekom preko 4, ako mu ja kao frisko zavrsenom studentu moram objasnjavat osnove hidrostatike, kako provjerit koji je navoj priključka, prostoručno napravit par tehnickih skica, onda je stvarno problem u meni...
naletio sam i na stvarno jako kvalitetne mlade ljude, ali nazalost puno vise imam i cujem losa iskustva, da se razmemo nije ni u starom sistemu bilo sve bajno i tamo je bilo loših studenata, ali prvo i osnovno zavrsavalo ih je 10tak godisnje, nije bilo hiperprodukcije...
no to je za drugu temu neku... ak platis pivu mogu ti pricat razne dogodovstine u proteklih 15 god...
Citiraj:
Autor Vuco
Može se profa okretati koliko hoće
|
ako su se promijenili zakoni fizike i kinematike, onda se posipam pepelom... nije sve samo u prijenosnim omjerima...

SCSI/SAS and live longer!