View Single Post
Staro 02.03.2021., 23:47   #3078
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
A sto fali proljetnom ciscenju? Jednom sam prodao kutiju elektronickog otpada nekom studentu za 100kn... Jos sam lijepo napisao da prodajem kutiju otpada i napisao otprilike sta je unutra... To je bilo tamo negdje pocetkom 2000ih, bilo nekih neispravnih CDova, a decku bilo dobro da se uci i vjezba lemljenje na glupostima...

Svaka roba ima svog kupca... Necu ni spominjat kolko stvari sam 'prodao' za kutiju Domacice ili litru soka...
Ma OK, ako to recimo prodaješ ili daješ kao neispravno ili neisprobano. Ja sam tako isto pokupio dosta toga ovdje na forumu što je naizgled bilo neispravno ili nekompletno, ali zato što mi je trebao samo dio, ili određena stvar (a sve drugo je bilo "višak")

Ali u mojem slučaju konkretno ja sam svima ponudio "konfe" ... što sugerira da to što dajem radi OK, i da je ispravno. A ako je postojala neka iznimka (da nešto nisam stigao testirati ili provjeriti) onda bi to posebno naglasio. Naravno da nisam trebao, ali gledam na to kao nekakvu moralnu odgovornost. Djevica sam po horoskopu, pa se i inače držim pravila i sve što radim je "by the book".
  Reply With Quote