pozz može pomoć evo zadnji put se javio ovdje za optiku u 11mj. znao sam ja da ništa od toga i da zadržim svoj a1 flatbox sa duo antenama.
neznam jel ima još koga iz VG ja sam južni dio.
u ulici su smotali kabolove na stupove oko te kutijice njihove i sad čekaju neki k. ali ovo je problem. potpisali ugovor u 11mj ili početak 12mj. moram vidjet. izgleda legit sve od majstora koji je zvao na kučni broj da bi dobio mene i onda moj stari potpisao ugovor jer sam ja na A1. od tada svaki put kad su u ulici oni zovu da potpišem ugovor jer me nema u sistemu. danas 4put. znaći 1x mj. zovu od 11/12mj. susjed isti problem. zovem tog lika od prvi put i kaže da ne potpisujem da će njegovi nalozi nisu obrađeni i ubačeni u sistem. kaže kolega to valjda ko kome podpiše pa tom tehničaru ide bonus?.
jel imate slična iskustva?(a di su tek problemi s ruterom i brzinama jaoo)
edit: e da zove taj tehničar i pita ime starog da pogleda ja reko imaš prezime ako nema prezime nema ni ime. on wtf. ja reko i šta sada? kaže onda daj ime ime prezime oib i broj mobitel i adresu da provjerim.
ja reko može daj mi prvo broj kartice svoje i pin da si kupim nešto pa ti proslijedim svoje podatke i aj bok. reko hebe me netko. dao mu broj prvog tehničara pa nek se dogovore zajedno. onda je zvao susjeda isti lik pa valjda je tcom