Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.03.2021., 15:19   #53829
strgani
Premium

strgani's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor pci_e3x Pregled postova
3.3 V6 opa
Nije auto koje se vidi po Europi. Kako si se toga docepao/naslijedio?
Prvo vozio accenta od staraca, znači auto na kojem smo se brat i ja učili po Zg.
Moš mislit u kakvom je stanju bio motor, lamela, a nije bio ni zdrav više limarijski pa smo se njega riješili, a ja nabavio sonatu 2001 s plinom, kožom, grijanim sicevima...
Nakon god dana moro sam se i nje riješiti jer je limarijski bila loša jako, ali je imala gro opreme + plin i 2.0 motor pa sam se naviko na malo višu klasu od accenta.

Onda sam uzo sonatu 2006. s 2.0 motorom i isto tak opreme dosta (plin, koža grijani sicevi), ali je falio tempomat.

Onda je ovaj naletio, ima sve navedeno + još dosta toga, i prezadovoljan sam autom.
Vozio ga je trgovački putnik svud po europi (uvezo ga novog preko nekog talijana).

Jedini minus autu je to što ne zna predvidjet budućnost i to da će me mercedes odostraga lupit na slavonskoj, pa mi je zadnji kraj razbijen, stavio sam slike nekoliko stranica prije čini mi se.
Dobio sam nešto od osiguranja, sad moram vidit kaj mi se isplati slagat, a kaj ne.

Zanima me kako bi taj motor uparen s nekim 7/8 brzinskim automatskim mjenjačem radio, tj trošio.
strgani je offline   Reply With Quote