02.03.2021., 08:16
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Autor thekingnoa
D2 je dovoljno mracan, ali D3, pa to je šareno kao da gledas teletabise, onako nesta djecje sareno, uzas, + ostale mane da ne nabrajam, ima na youtube-u video zasto ljudi koji su igrali D2 mrze D3 
Bas facebook generacija zna sto su dobre igre, imam isto misljenje i o danasnjim filmovima, pih
|
Igram igre od doba Commodorca 64, prva PC igra mi je bio Jazz Jackrabbit na 486-ici. Diablo 2 sam kroz 10+ godina igrao do iznemoglosti, dan danas me starci zafrkavaju da se sjećaju samo krikova iz zvučnika od Diabla 2. Pa ne mrzim Diablo 3, štoviše, super mi je. Nije na razini Diabla 2, ni blizu, ali izjava o fejsbuk generaciji i diablu 3 ti ne stoji.
Citiraj:
Autor Mommistake
A što drugo bi trebalo biti bitno za firmu koja igre radi da bi imala kruh na stolu?
To što mi okorjeli gameri nismo zadovoljni?
Pa 80% ljudi će ovdje reći da je Fortnite sranje i da je igra za klince.
A eto, napravila najveću zaradu u povijesti gaminga.
Tako da, shvaćam razmišljanje, ali trendovi se mijenjaju, klinci imaju sve mlađi sve bolje kompove, a mi starkelji idemo u penziju.
Samo lova, sve ostalo se kupi. 
|
Drito to. A možda je za nas i bolje tako, jer da danas redovno izlaze igre koje bi nas starkelje navukle kao recimo Diablo 2, upucao bih se jer nemam vremena za njih. Tak da je bolje ovako, svakih 5, 6 godina igra kalibra Witcher 3 i ja zadovoljan. Između se nađe neki prosjek i to je to.
|
|
|