View Single Post
Staro 25.02.2021., 17:17   #7288
djdj
Registered User

Datum registracije: Aug 2020
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Ništa ne podjebava, nego ti iz nekog razloga očekuješ da to sad mora ići stalno gore
Teško je na btcu sad očekivati ne znam kakve zarade, kad se na indexu i telegramu vrte reklame kako treba ulagati
Market cap BTC-a je trenutno oko bilijun dolara, koliko tu sad ima prostora za daljnji rast.....ne znam baš. Potencijalne višestruke zarade su po meni u šitcoinovima, samo treba znati kojima naravno. Dani kad se na BTC-u moglo zaraditi 100x su iz nas.
evo već par dana ide gore-dolje, gore-dolje gore-dolje pa daj se odluči više.. ajde danas se napokon odmaknuo od 40K €

ušao sam sa 400€ početkom veljače i zaradio neku siću pošto sam cijelo vrijeme trejdao (umjesto da nisam niššta dirao), i to mi je odnio ovaj pad a i malo od uplate jer nisam povukao na vrijeme, u utorak sam uplatio još 600€ kad je bio na 40K € i evo danas bi trebao izaci iz minusa ako bitcoin dođe na 42500€.

zajebano je nešto zaraditi u cryptu bez nekog znanja i praćenja vijesti a i onda jako teško, taman nesto zaradis a onda ti to zeme
djdj je offline   Reply With Quote