View Single Post
Staro 23.02.2021., 12:41   #3973
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Ovo s tvog linka je stariji model sličnog asimetričnog dizajna. Da ergonomija mu nije jača strana jer nema podešavanja po visini, nema vesa Minus je i položaj konektora jer su previše zbijeni jedni do drugih. Ono što je daleko najbitnije panel se čini jako dobar. Čak mislim da sam sada potrefio još malo i bolji primjerak nego zadnji puta,mada to još moram vidjeti kak spada. Glede dell-a teško je reći na pamet, jer previše toga ovisi o kvaliteti panela na pojedinom primjerku. Jedino što se može ocjeniti na prvu je ergonomija i kvaliteta izrade.

Evo malo ga usporedio sa dell-om u2515h pa su mi stvari malo jasnije sada. Očiito je neću tako lako naći ips monitor (ili tv) koji će imati bolji kontrast od dell-a u2515h. Tj na ovom primjerku q27t1 je kontrast malo niži u odnosu na dell,ali također u odnosu na prvi q27t1 koji sam imao (tada su dell i aoc sa kontrastom bili jako blizu). Razlika nije velika,ali u direktnoj usporedbi se to ipak vidi. Dobro je da je sada panel vidljivo responzivniji u odnosu na prvi primjerak koji sam imao. Još samo da vidim input lag pa cu moci reći konačan sud. Dakle na monitoru je sve dobro,ali u pojedinim stavkama ipak zaostaje za u2515h očito odličnim primjerkom kojeg posjedujem

Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 26.02.2021. u 11:15.
darkijas je offline   Reply With Quote