Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.02.2021., 15:49   #53724
strgani
Premium
 
strgani's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Zagreb-Križevci
Postovi: 563
Citiraj:
Autor strgani Pregled postova
Pukno me sinoć tip na slavonskoj straga dok smo stajali na semaforu, imo je dvoje maloljetne djece u autu, jedno je u bolnici sa sje.anim nosom zavrsilo jer nije bilo vezano.
Zvali murju, bio i kombi, poslikali, napravili zapisnik, uzeli sve podatke, napuhali 0.0 obojica, njemu otiso cijeli prednji kraj, meni je dosta stražnji nadrapo, iako sam i dalje (zasad) u voznom stanju.
Cijeli branik je otišo mi zadnji, lampa od žmigavca lijevog, hauba svijana, blatobran pogurnut naprijed jer se vrata zadnja lijeva teže zatvaraju, cijela je zadnja lijeva strana zapravo pomaknuta naprijed nekoliko cm.

Ja sam u generali osiguranju, on je u wieneru.

Ima li tko iskustva, što i kako sad, šta je najbolje napravit, želim da mi se to složi da bude pic pic, ne želim da me smuljaju.
Vidim problem jedino u tome što je rijedak auto i nema u HR dijelova.
2008.g je auto, pa sumnjam da će pisat totalku, stavim slike i svog i njegovog kasnije, na mobu su mi.

Edit:link sa slikama ispod

https://postimg.cc/gallery/MRqrK89

Citiraj:
Autor strgani Pregled postova
Link na galeriju

Stiglo od procjenitelja (wiener), otišo sam u Hyundai ovlašteni servis po ponudu (untitled slika), sad čekam daljnje očitanje od wiener osiguranja.
Stigla ponuda, procjenili auto na 30 000kn, ponuda od ovlaštenog servisa za popravak je 28 793 kn, proglasili totalnu štetu, isplatili bi mi 15600kn, 14400 kn bi mi kao ostalo od automobila.

Jel to po vama dobra ponuda, imam 15 dana pravo žaliti se, šta da pišem u žalbu, ikakvi savjeti...?
strgani je offline   Reply With Quote