Citiraj:
Autor Alien_200581
Zasad budem probao sa jednom pa budemo vidjeli kako ce se ponašati, pa mozda jednog dana ako naletim na još jednu ju ubacim, srecom ne moraju biti isti vendor (iako predpostavljam da je poželjno). I dobro da si rekao, imam ih cijeli arsenal tako da si mi ustedio brdo vremena sa prebiravanjem i psovanjem zakaj ne radi haha
I btw kako ja nisam citao ovo... Posebno ovaj dio gdje se rade svoji SLI kablovi  To sad idem detaljno prouciti
A cooler sam vec vidio negdje u nekim filmicima i sjecam se da je pravi Jet hahaha, sto zvukom sto dizajnom hahaha
|
U vezi drivera, nije bitno da li je SLI ili jedna Voodooica ... svakako koristi verziju 43.45 jer ti u protivnom bude napravio krš i lom po W98 i bude bilo konflikata uzduž i popreko. Teško je dobiti da obje kartice rade savršeno, ali ono što ide u prilog Ti4200 (ali i cijeloj GF4 seriji) je to da nije DirectX 9 kompatibilna. Jer DX9 baš i ne radi uz 3dfx, probao sam... Ali ako staviš DirextX 8.1(B?) recimo, i drivere 43.45, većina igri bude vrtila normalno, to ti mogu osobno garantirati