View Single Post
Staro 22.02.2021., 11:23   #2836
stereotyp
1,2,3... fall over!
Moj komp

stereotyp's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Dakle situacija je sljedeca:

Imam nekoliko vuduica. Voodoo 3 3500 je u mojem Win98se Pentium 3 450 buildu kojeg si mislim ostavit i imat, jer volim retro PC gejming, kao i svi mi ovdje

E sad, imam Diamond Voodoo 2, 2 komada (identicne) i Voodoo 3 3000Agp, 2 x Pentium 2 400 slot1 procesora i par agp grafickig iz tog doba.

Posto se nisam bas slizao sa vudu 2 i 3000 (nabavio ih davno, jer sam jos prije imao tu zelju da slozim nesto sa 3dfx kao centar konfe..), palo mi je na pamet da slozim nekoliko retro konfi sa probranim hardverom oko ovog sto imam (jer me to eto, veseli). Naravno, u svrhu da ih totalno utegnem i prodam. Naravno, sad je pitanje koliko trazit za tako nesto. Realna cijena Vs cijena koju bi netko bio spreman dat, pod uvijetom da voli retro. Naravno da mi ne padaju napamet neke lihvarske cijene, to mi se gadi, al opet, nebi htio ulozit trud i dodatnu lovu pa da prodam to u bescjenje. Fakat volim stariji hardver, i duuugo sam vec u tome i najsretniji bi bio kad bi te konfe kupili ljudi koji bas briju na to i veseli ih - naravno, jedino bi i takvi ljudi bili zainteresirani za takav hardver.

Dakle kaj Vi predlazete, koliko bi eticki i moralno bilo ok trazit za takve konfe? Ne zlim previse ulazit u filozofiju realnog, nerealnog itd... Cisto me zanima, po Vama, koja bi bila ok cijena, a da je karma zadovoljena

Nadam se da ste me razumili